Правилният избор за услуги с пътна помощ и какво трябва да знаем още ?

Какво е Пътна Помощ?

Пътна помощ е услуга извършвана от лицензирана фирма притежаваща също така лицензиран за дейността камион в съответната категория, който може да извършва различни функции – репатриране на повредени или изоставени МПС, преместване или транспортиране от точка А до точка Б, помощ при бедствия и аварии, измъкване от канавки или затъвания, доставяне на авточасти или горива и други, смяна на гуми, отстраняване на повреди ако е възможно, смяна на гуми, подаване на ток и други. Предлага се и транспортиране за регистрация в КАТ с пълномощно, което спомага дтова да се извърши без ваше присъствие.

Отскоро има доста промени в закона, които рязко изчистиха нелегитимираните и фирми или лица, които не притежават законен лиценз и проверени и лицензирани пътни помощи, с разрешително да извършват дейността. Разбира се, все още се намират мнителни лица предлагащи пътна помощ, но това лесно може да се провери вече.

Разбира се съветваме Ви да внимавате, защото те може да не пазят вашите автомобили или други превозни средства и при евентуален проблем, могат да си измият ръцете, защото няма да имате доказатеслтва за нищо и т.н. Не се опитвайте винаги да минете, евтини, защото понякога евтиното идва скъпо.

Как да изберем правилно фирма предлагаща услуги с пътна помощ / репатрак за София?!

Доверете се на доказаният дългогодишен опит, който ние от Towing.bg можем да предоставим на клиентите си. Вижте отзивите, дадени за нас от клиенти в Google. Всеки един е от хора, фирми и организации, които са били наши клиенти. От точката ни можете да се ориентирате, за качеството на услуга, кеото предлагаме. Притежаваме лиценз за фирмата ни – Роудкип ООД, всичките ни камиони са обслужени, в перфектно състояние, оборудвани с всичко нужно за всякакви ситуации. Вижте валидния ни лиценз и други сертификати ТУК <.

Какви услуги предлага Денонощна Пътна Помощ Towing.bg ?

  • Превоз на всякакви МПС с обособено превозно средство тип пътна помощ или още наречено репатрак – транспортиране на повредени автомобили, превозване от точка А до точка Б на нови автомобили, закупени втроа ръка, доставка до клиент, превозване на други видове МПС – трактори, камиончета, бусове, джипове, АТВ, мотоциклети ( мотори ), строителна техника – багери, бобкат и други.
  • Вадене от канавки, изваждане от преспи, изваждане на затънали и заседнали МПС
  • Помощ при спешни ситуации – възможно най-бързо пристигане на наш екип при вас за репатриране на Вашия автомобил до сервиз за отстраняване на повреда, до Ваша избража локация или друго действие
  • Подаване на ток за старт
  • Доставки – доставка на горива, части, гуми, масла, антифриз
  • Дейности на място – монтаж / демонтаж на гуми ( смяна ), смяна на резервни части, отстраняване на неизправности ако е възможно, доливане на масло, гориво, антифриз или други течности, други дейности.
  • Регистрация в КАТ – регистриране на ваше МПС в КАТ, като това включва репатрирането до там, всички последващи манипулации, местене без нуждата от ваше посещение, чрез пълномоно и връщането на превозното средство при вас.

сео.бг изработка на сайт за пътна помощ репатракпътна помощ обявипътна помощ репатрак мрежата.ею бизнес директория и мрежаселото.ею социална мрежа търсене за пътна помощ