Ботевград

Община Ботевград

Пътна помощ в Ботевград

В Община Ботевград влизат и селата Боженица, Врачеш, Гурково, Еловдол, Краево, Липница, Литаково, Новачене, Радотина, Рашково, Скравена и Трудовец.

Открити са 4 фирми, предлагащи пътна помощ в Ботевград и околността!